Qui Som

Som un equip multidisciplinari de professionals amb diferents tècniques i apliquem la nostra feina de forma rigorosa, responsable, precisa i compromesa.

 

Sóc la Lídia, gerent del Centre Tao, professora de ioga, pilates i dietista nutricionista.
Vaig estudiar dietètica i nutrició humana a la UVic, el ioga va arribar a la meva vida quan més el vaig necessitar i em va ajudar molt a conèixer una mica més i a viure millor dins meu. Llavors, vaig decidir que volia ensenyar tot allò que a mi m’havia aportat i embarcar-me en aquesta aventura meravellosa.

Em podeu trobar fent classes de Vinyasa ioga i pilates al meu canal de YouTube “Ioga amb la Lídia”.

Sóc la Laura, l’esteticista.
Vaig estudiar estètica a Barcelona, i em vaig formar en drenatge limfàtic manual, reflexologia podal, quiromassatge, flors de bach i shiatsu.
M’agrada caminar sobretot per la muntanya, fer ioga, meditar, zumba i tot el que té a veure amb el ball.

Sóc la Rut, l’osteòpata.
Graduada en osteopatia estructural, cranial i visceral al centre Ismet de Barcelona, ja fa uns anys que estic al sector.
M’agrada caminar per la muntanya, si no em trobeu entre arbres, estaré nedant al mar.
Em podeu trobar al Centre Tao els Dimarts al matí i els Divendres tarda.
Contacta amb mi al 646 134 241.

Jo sóc en Dani, l’acupuntor del Centre Tao!
Em vaig graduar d’acupuntura internacional a Pequín, des de llavors no paro de formar-me en moxibustió, electrocució, ventoses i nutrició.
A més imparteixo tallers de cuina saludable i faig formacions d’acupuntura i medicina tradicional Xinesa.

Em podreu trobar al Centre Tao a hores convingudes contacten amb mi al 646 134 241.

Sóc en Raül i fa més de 20 anys que estic en el món del Tai Chi i Chi Kung, vaig estar a la Xina diverses vegades per formar-me en Chi Kung mèdic, actualment m’estic formant en Medicina Tradicional Xinesa i acupuntura.
Sóc un amant de la lectura, de nadar i caminar per la natura.
Els dilluns de 19:45 a 20:45 h i els dijous de 9:00 a 10:00 hores em podeu trobar el Centre Tao.

Sóc la Paula.
Fa més de 30 anys que estic en el món del fitness, des d’aeròbic i steps, actualment estic el Centre Tao fent d’instructora de Pilates terra, Pilates aeri, hipopressius i hit.

 

I jo sóc la Silvia!

Sóc la professora de ioga aeri al Centre Tao. Sóc llicenciada en administració i direcció d’empresa i fa vuit anys que faig teles acrobàtiques, d’allà va sorgir la meva passió pel ioga aeri.
Vaig decidir formar-me en el sector del ioga aeri fa un any, a més tinc un curs de pilates i actualment m’estic formant en ioga.