QUIROMASSATGE ESPORTIU

El quiromassatge esportiu aporta grans beneficis i és de vital importància per a aquells que practiquen una activitat física habitualment. 

El quiromassatge esportiu es pot aplicar abans, durant o després de la realització de l’exercici. Si l’aplicació d’aquesta tècnica és prèvia a l’activitat física, s’aconseguirà millorar l’elasticitat muscular i prevenir tensions musculars. El quiromassatge esportiu també es pot dur a terme durant els intervals de descans, d’aquesta manera, ajudarà a recuperar els músculs sobrecarregats i a reduir el cansament. D’altra banda, si s’aplica amb posterioritat a l’exercici, afavorirà la recuperació dels músculs i la relaxació.

BENEFICIS

Els beneficis del quiromassatge esportiu són múltiples i entre ells podem destacar els següents: 

  • Afavoreix la flexibilitat.
  • Augmenta el flux sanguini.
  • Redueix les molèsties.
  • Estimula la relaxació.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *