IOGA AERI PER A MAINADA

També tenim activitats per els més petits!
El Ioga aeri per a mainada pot ajudar els més petits de la casa a millorar la seva concentració, ajudar-los a relaxar-se i desenvolupar la seva creativitat, a enfortir el seu cos i canalitzar la seva energia, a més d’ajudar-los a tenir més flexibilitat.

Aquesta activitat té un munt d’excel·lents beneficis que poden obtenir els més joves amb una pràctica regular i sota la supervisió d’un professor certificat.

A diferència de les classes per a adults, les classes de Ioga aeri per a nens/es evolucionen de manera que l’alumne estigui sempre amb la seva atenció desperta a través de jocs i exercicis de ioga. Així, els petits aconsegueixen submergir-se en la classe i que la seva curiositat i concentració vagin en augment.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *