EL SHIATSU

El Shiatsu és una tècnica de Massatge Oriental, existent des de fa milers d’anys, que es feia servir com a prevenció de malalties i com enfortiment de la salut.

Masaje Shiatsu

 

El Massatge Shiatsu és un massatge complet, que s’aplica a tot el cos, treballant des dels dits dels peus fins al cap. De vegades pot haver-hi punts dolorosos, sobretot en zones de bloqueig, però en general és un massatge que provoca profunda relaxació.

El Shiatsu actua com a eina d’autoconsciència, a més ens ajuda a mantenir la confiança. En aquest massatge treballem també tot un ventall d’emocions.

Benèfics del massatge Shiatsu

El Shiatsu et permet dormir millor, et relaxa i augmenta el teu nivell d’energia. D’altra banda, el shiatsu és beneficiós per combatre l’estrès, els mals de cap, dolors crònics, els desequilibris hormonals, els dolors menstruals, el cansament, la irritabilitat, la depressió i els espasmes musculars entre altres malalties.

 Shiatsu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *